Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП продава имоти на длъжници по Черноморието на символични цени

НАП продава имоти на длъжници по Черноморието на символични цени

Крайната мярка се прилага към длъжници, които не са предприели никакви действия за погасяване на натрупаните просрочени задължения към републиканския бюджет.

Публична продажба на имоти на длъжници към републиканския бюджет извършва Националната агенция за приходите в Бургас. Имотите се намират в Слънчев бряг, Елените, Свети Влас, Несебър и Ахелой. Те представляват апартаменти и офисни площи и се предлагат на изключително атрактивни цени, предава БНТ.

"Цените наистина са атрактивни, тук на това място, в този хотел се продава тристаен апартамент от 106 квадрата за 42 500 лева", посочи говорителят на НАП - Бургас - Христо Узунов. Апартамент от 42 квадрата в централната част на Слънчев бряг е обявен за публична продажба на цена от 18 хиляди лева. Цените за квадратен метър са от 400 до 600 лева.

Крайната мярка се прилага към длъжници, които не са предприели никакви действия за погасяване на натрупаните просрочени задължения към републиканския бюджет. От началото на годината териториалната структура на приходното ведомство е провела 242 търга и е събрала 9 милиона лева дългове повече от същия период на миналата година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега