Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП стартира Лотария с касови бележки, раздава телефони, телевизори и автомобил

НАП стартира Лотария с касови бележки, раздава телефони, телевизори и автомобил

Днес Националната агенция за приходите и Министерство на финансите дават старт на Лотария с касови бележки. Началото на данъчната лотария съвпадна с професионалния празник на администрацията - Деня на Св. Матей. Играта ще продължи една година, а 65 късметлии ще получат награди.

Днес Националната агенция за приходите и Министерство на финансите дават старт на Лотария с касови бележки. Началото на данъчната лотария съвпадна с професионалния празник на администрацията - Деня на Св. Матей. Играта ще продължи една година, а 65 късметлии ще получат награди.

В Лотария с касови бележки на НАП се участва с всяка касова бележка за покупка на стока или услуга, направена след 16 ноември 2015 г. Механизмът на лотарията предвижда еднократно създаване на профил в сайта на играта, като касови  бележки, без ограничения, се въвеждат от вече регистриран потребител.

Всяка седмица ще бъде теглен един печеливш, който ще получи смарт телефон. Веднъж в месеца лотарията ще обявява по един късметлия, който печели телевизор, а голямата награда е лек автомобил, обясняват от НАП. Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде изтеглен на 20-и декември в ефира на БНТ 1, между 9.00 ч. и 10.00 ч. 

За да се регистрира касов бон, трябва да се попълнят три елемента: дата, час и стойност на покупката. Колкото повече фискални бона има в профила на участника, толкова по-голям е шансът за награда. От НАП обръщат внимание, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.

Инициативата има за цел да насърчи гражданите винаги да изискват касови бележки при покупките си. По този начин те едновременно ще гарантират правата си за рекламация на стока, която не отговаря на очакванията им и в същото време, ще стимулират търговците да платят дължимите си данъци и осигурителни вноски.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега