Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НУМСИ се включва в световната дарителска инициатива "Щедрият вторник"

НУМСИ се включва в световната дарителска инициатива "Щедрият вторник"

По традиция тя се провежда във вторника след деня на големите намаления - Черен петък.

Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. ПанчоВладигеров" се включва в световната дарителска инициатива „Щедрият вторник“.По традиция тя се провежда във вторника след деня на големите намаления - Черен петък.

Със средствата събрани по време на кампанията ще бъдеосигурен награден фонд  за единствения по рода си национален конкурсза рисунка “Акварели опус 37".Другата цел, която си поставя училището по изкуства е дауспее да събере сумата от 10 000 лева, която е нужна за закупуването на висококачествена мобилна озвучителна система, необходима за множеството концерти и участия сред общността - детскиградини, читалища, театри и клубове, които са ежедневие за малките артисти.

Идеятаза Щедрия вторник се появява в САЩ през 2012 г. като реакция спрямо Чернияпетък (Black Friday) и манията по безконтролно пазаруване по празниците, когатоповечето хора купуват твърде много и ненужни вещи.Щедриятвторник дава възможност на дарители, организации и местни общности даобединят усилия в подкрепа на важни за обществото благотворителни каузи и данапомнят на хората, че дарителството е неотменна част от всекидневието ни иначин да използваме парите си, за да променим нечий живот.

В България партньор на движението #ЩедриятВторник е Фондация BCause, която избра за фокус накампанията тази година образованието и мото „Лично за дарителството в училище“.От тази седмица 30български училища се включват в кампанията за набиране на  дарения за своиучилищни проекти като част от инициативата „Щедрият вторник“.

3 декември е #ЩедриятВторник – Световен ден надарителството и доброволчеството, на който благотворителните организацииизползват силата на социалните медии, за да достигнат до сърцата на милионидарители в над 110 държави по целия свят.Дарителскатакампания „Щедрият вторник“ официално продължава до 3 декември, но 10-тина днислед това каузите все още ще приемат дарения.На13 декември от фондация BCause ще обявят какво успяха да постигнат училищататази година.

По време на кампаниятадеца и преподаватели ще разчитат на  родители, бивши ученици, поддръжници,почитатели  и приятели и могат да бъдат подкрепени сонлайн дарения в Платформата.бг и ДМС и с дарителски SMS на 17777 с текст DMS ARTIST.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега