Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 600 снегопочистващи машини обработват пътищата в страната

Над 600 снегопочистващи машини обработват пътищата в страната

Вижте каква е обстановката по пътищата в неделния ден:

Над 600 машини почистват републиканските пътища в районите със снеговалеж, информират от АПИ. Най-много машини работят в Североизточна България - в областите Шумен, Варна, Добрич и Силистра, както и в Родопите - в областите Смолян, Пазаржик и Кърджали, където снеговалежите са най-силни.

Без ограничение за всички моторни превозни средства е преминаването през проходите "Републиката", "Ришки", „Айтоски”, "Обзорски” . Забранени за МПС над 12 т е движението през  "Троянски", "Котленски” , "Петрохан", "Шипка", "Предел”, 'Рожен”, "Превала" и "Печинско". През „Вратник” и "Твърдишки" е  забранено за превозни средства над 10 т, а през „Дюлински”  и "Пампорово” за МПС над 3,5 т.

Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на „Пътна полиция“. Блокирането на движението от автомобили, които не са подготвени за движение при зимни условия, затруднява работата на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.

27-те областни пътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим и са в готовност за поддържане на републиканската пътна мрежа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега