Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Народни борби и концерт в навечерието на празника на Поморие

Народни борби и концерт в навечерието на празника на Поморие

Днес в Поморие ще се проведе турнир по народни борби. Организатори на състезанието са Община Поморие, съвместно със Спортен клуб по борба „Спартак” – Поморие. Поводът за турнира е празника на града - Гергьовден.

Днес в Поморие ще се проведе турнир по народни борби. Организатори на състезанието са Община Поморие, съвместно със Спортен клуб по борба „Спартак” – Поморие.  Поводът за турнира е празника на града - Гергьовден.

Състезанията ще започнат от 13:30 ч., пред манастир „Свети Георги Победоносец” (между ОУ „Христо Ботев” и РСПБЗН). Желаещите да участват ще се записват на място от 12:00 до 13:00 ч.

Участниците с опит в състезанията по народни борби и начинаещите ще се състезават отделно в две категории – до 80 кг. и над 80 кг., като ще бъдат излъчени 2 награди за 1-во, 2-ро и 3-то място от двете групи. За победителите Община Поморие е осигурила купи и парични награди.  

Специални гости на турнира ще бъдат Александър Томов – носител на три олимпийски медала, петкратен световен шампион и петкратен европейски шампион по борба класически стил, Янко Шопов – световен и европейски шампион в борба класически стил и Александър Нанев – двукратен европейски и трикратен световен вицешампион в борба свободен стил.

От 16:30 ч. пък ще се проведе и Концерт на Дамски хор при Българо-гръцко дружество „Анхиало”, гр. Поморие, с диригент Розалина Коцева; Танцов състав при  Българо-гръцко дружество „Анхиало”, гр. Поморие, с ъководител Лиляна  Христова и Танцов състав при кметство Нео Анхиало, Гърция. Място на спектакъла отново е лятна сцена до читалище „Светлина 1939, кв. „Свети Георги”  

От 20:00 ч. пък стартира празничният концерт с участието на Рафи и Поли Генова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега