Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Нашата голяма френска сватба" на бургаска сцена в края на юли

"Нашата голяма френска сватба" на бургаска сцена в края на юли

Режисьорският хит на Асен Блатечки - “Нашата голяма френска сватба” се завръща на бургаска сцена. Любителите на добрата комедия ще имат възможността да се насладят на пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на 25 юли, от 19:30 часа, в НХК.

Режисьорският хит на Асен Блатечки - “Нашата голяма френска сватба” се завръща на бургаска сцена. Любителите на добрата комедия ще имат възможността да се насладят на пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на 25 юли, от 19:30 часа, в НХК.

“Нашата голяма френска сватба” е една от най-известните съвременни френски драматургии, която трайно напуска пределите на Франция и се играе пред препълнени зали по целия свят. Неочаквани обрати, многопластови персонажи, които определено има какво да крият, изненади във всеки един момент и искрен смях съпътстват почти всяка минута от двучасовото представление.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

“Нашата голяма френска сватба” разказва една първоначално напълно обикновена съвременна история, в която са забъркани баща-политик, сина му и два брака по сметка. Нещата обаче ще се объркат повече от колкото можете да си представите. Пиесата осмива много от актуалните глобални въпроси в отношенията между хората, а актьорската игра прави от всеки жест и реплика смях до пръсване.

Забавлението е гарантирано и заради звездния екип, замесен в тази “голяма френска сватба”. В ролите влизат Герасим Георгиев - Геро, Бойко Кръстанов/Евгени Будинов, Светлана Бонин, Евелин Костова, Христо Бонин.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да откриете на лятна каса “Часовника”.  За повече информация и резервации: тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега