Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Нашата голяма френска сватба" се завръща на бургаска сцена

"Нашата голяма френска сватба" се завръща на бургаска сцена

Любителите на добрата комедия ще имат възможността да се насладят на пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на 25 юли.

Режисьорският хит на Асен Блатечки - "Нашата голяма френска сватба" се завръща на бургаска сцена. Любителите на добрата комедия ще имат възможността да се насладят на пиесата от Жан Жак Брикер и Морис Ласег на 25 юли, от 19:30 часа, в НХК.

“Нашата голяма френска сватба” е една от най-известните съвременни френски драматургии, която трайно напуска пределите на Франция и се играе пред препълнени зали по целия свят. Неочаквани обрати, многопластови персонажи, които определено има какво да крият, изненади във всеки един момент и искрен смях съпътстват почти всяка минута от двучасовото представление.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

“Нашата голяма френска сватба” разказва една първоначално напълно обикновена съвременна история, в която са забъркани баща-политик, сина му и два брака по сметка. Нещата обаче ще се объркат повече от колкото можете да си представите. Пиесата осмива много от актуалните глобални въпроси в отношенията между хората, а актьорската игра прави от всеки жест и реплика смях до пръсване.

Забавлението е гарантирано и заради звездния екип, замесен в тази “голяма френска сватба”. В ролите влизат Герасим Георгиев - Геро, Бойко Кръстанов/Евгени Будинов, Светлана Бонин, Евелин Костова, Христо Бонин.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт ателие”. Билети можете да откриете на лятна каса "Часовника".  За повече информация и резервации: тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега