Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Недялко Йорданов представя "три в едно" в Бургас

Недялко Йорданов представя "три в едно" в Бургас

Три премиери от различни области на изкуството, събрани в едно, ще представи именитият бургаски поет и драматург Недялко Йорданов. На 12 август, понеделник, от 19.30 часа в Кукления театър в Бургас многобройните почитатели на неговото творчество ще го видят не само като поет и изпълнител, но и като оператор и режисьор на филм.

Три премиери отразлични области на изкуството, събрани в едно, ще представи именитият  бургаски поет и драматург Недялко Йорданов.На 12 август, понеделник, от 19.30 часа в Кукления театър в Бургас  многобройните почитатели на неговототворчество ще го видят не само като поет и изпълнител, но и като оператор ирежисьор на филм.

„Това лято направихфилма "Джурлата" –  за големия художник Георги Баев. Не е завярване, но той е заснет точно преди 30 години в неговото ателие, приизгорелите му картини. Снимал съм го с моята лична камера”, споделя поетът.

Освен филма, напредстоящата премиера Недялко Йорданов ще представи най-новия албум с 20избрани песни по негови стихове, по музика и в изпълнение на верния сисподвижник на сцената – композитора Хайгашод Агасян.

След дълго отлаганепоетът е подготвил и рецитал със стихове от  най-новата си книга "Сребърналюбов", която съдържа 125 стихотворения, публикувани през последнатагодина във фейсбук.Входът за премиерата есвободен. Недялко Йорданов кани всички свои приятели от Бургас и тези, които неса от града, но са избрали да летуват някъде наоколо, да споделят с негонай-новите му вдъхновения.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега