Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Нека правим и ние самите своите малки чудеса в живота си!

Николов: Нека правим и ние самите своите малки чудеса в живота си!

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздравление към всички именици и свои съграждани, празнуващи днес.

Кметът на Бургас Димитър Николов отправи поздравление към всички именици и свои съграждани, празнуващи в “най-бургаския ден от годината”. Той пожела здраве на всички, които празнуват на днешния ден. Предлагаме на вниманието Ви текстът на поздрава*:

"Няма друг български град, в който жителите му да посрещат толкова масово, заедно, с настроение и любов своя празник. Това е денят, в който почитаме нашия закрилник Свети Николай и изразяваме обичта си към Бургас.

Бих искал да благодаря на всеки един бургазлия, независимо от професията му, за това, че е допринесъл с труда си, любовта си, усърдието и почтеността си за доброто на своя град.

Благодаря и на хората, които избраха Бургас, за да се установят тук със семействата си, за да живеят, работят и образоват децата си в бургаските училища. Убеден съм, че ще заобичат Бургас както обичат своя роден град.

Нека в този ден се помолим на Свети Николай да ни пази, да закриля семействата ни, нашия дом, града ни, от бури и беди! Нека се осланяме на доброто, да пазим традициите, но и да сме двигатели за бъдещето.

Нека, отправяйки молитва към Чудотвореца, да правим и ние самите своите малки чудеса в живота си, в отношенията си с хората, в работата си. Нека се радваме на успехите на другите. Нека сме добри не само към близките си, но и към непознатите. Нека оценяваме истински мира и свободата, с които сме дарени. Нека радостта ни да е повече, а по-малко гневът.  Нека прощаваме повече и искаме прошка по-често.

Пожелавам здраве на всички и нека да носим със самочувствие неповторимия бургаски дух.

Честит празник на имениците, рибарите, моряците, пътешествениците, банкерите, търговците и на всички, които обичат Бургас! Бъдете здрави и благословени!

Честит празник!"


* Публикуваният текст е пълен и без редакторска намеса!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега