Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова спортна площадка отвори врати в Каблешково

Нова спортна площадка отвори врати в Каблешково

Нова спортна площадка отвори врати в град Каблешково Днес за пръв път новопостроената спортна площадка в Каблешково посрещна младите спортисти на града.

Нова спортна площадка отвори врати в град Каблешково Днес за пръв път новопостроената спортна площадка в Каблешково посрещна младите спортисти на града. Кметът на община Поморие Иван Алексиев и кметът на гр.Каблешково Елена Бояджиева официално отключиха вратата на новото игрище.

Десетки жители, деца и възрастни, бяха дошли да изразят радостта си, че вече има място, където да спортуват. Те посрещнаха кмета Иван Алексиев и заместниците му Янчо Илиев и Кунчо Гайдов с домашно приготвена питка в знак на благодарност.

„Общината трябва да се грижи за развитието на младите и да инвестира в него, а спортът е най-добрият начин за израстване” – каза Бояджиева, а кметът на общината добави: „Моята молба е да пазите игрището. То е само първият етап от благоустояването на този район. В съседство ще има фитнес уреди на открито, парк и детски кът така, че това може би ще стане най-прекрасното място в град Каблешково”. След тези думи, кметът даде първия сигнал за първия футболен мач на новото игрище.

Решението за построяване на спортната площадка е взето през 2012 г. след предложение, постъпило по време на общественото обсъждане на годишния бюджет с гражданите на Каблешково. Проектът е одобрен с решение за строеж на експертен съвет, влязло в сила през месец март 2013г. и е финансиран от общинския бюджет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега