Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината довършва проекта за разширение на ул. "Крайезерна"

Общината довършва проекта за разширение на ул. "Крайезерна"

Община Бургас заплати със свои средства изготвянето на технически проект за пълна реконструкция и разширение на ул. "Крайезерна". Техническият проект ще бъде напълно готов в средата на март. Неговата наличност отваря пътя на следващите административни стъпки - конкурс за избор на изпълнител, издаване на разрешително за строеж.

ОбщинаБургас заплати със свои средства изготвянето на технически проект за пълнареконструкция и разширение на ул. "Крайезерна". Техническият проектще бъде напълно готов в средата на март. Неговата наличност отваря пътя наследващите административни стъпки - конкурс за избор на изпълнител, издаване наразрешително за строеж. 

Набелязаниса три модерни решения, но като най-вероятен се очертава вариантът с изгражданена две нови платна към съществуващите две, едно кръгово кръстовище откъмнедовършения Пътен възел Запад и система от две кръгови в другия край, принадлез "Владимир Павлов". 

С ремонта"Крайезерна" ще придобие статут на транзитна улична магистрала. Зафинансирането на проекта кметът Димитър Николов разчита на Агенция ПътнаИнфраструктура, с чието ръководство са проведени поредица от разговори. 

Пътен възел Запад и ул. „Крайезерна“ са логически и технически свързани. Целта е транзитният потокавтомобили за Южното Черноморие, идващ от посока София, при влизане в Бургас дасе отклони през Пътен възел Запад и да се излее към периферната "Крайезерна"(вместо къмцентъра на града), а оттам дапродължи по републикански път I - 9 към Пътен възел Юг.

Освен всичко останало,двукилометровата "Крайезерна" минава точно до Индустриален илогистичен парк - Бургас. Нейното обновяване и разширяване може само да помогнеза развитие на бизнес зоната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега