Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината разработва интернет платформа за Европейските дни на морето

Общината разработва интернет платформа за Европейските дни на морето

Предвижда се електронната страница да обслужва и други важни събития, като Световното първенство по математика.

Общината разработва интернет платформа за Европейските дни на морето, които ще се проведат в Бургас на 30 и 31 май 2018 година. Поводът за провеждането на тази инициатива е Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

По време на форума в Бургас ще дойдат представители на корабната индустрия, пристанищни оператори, клъстери, екологични асоциации, синдикати, научни и изследователски институции, местни, регионални, национални и европейски власти. Те ще обсъдят какви мерки може да се предприемат за развитието на морския сектор.

Интернет платформата ще съдържа богата информация за Бургас. Тя ще служи и за официален портал за Европейските дни на морето. Там представителите на различните организации и институции ще могат да направят своята регистрация за участие в инициативата.

В портала ще има специален раздел, в който бургаските хотели да обявят свободните си места, а участниците във форума лесно и удобно ще могат да си резервират стая. Идеята за създаването на интернет платформата беше представена от заместник-кметовете Руска Бояджиева и Красимир Стойчев пред представители на хотелиерския бранш в Бургас.

Предвижда се електронната страница да обслужва и други важни събития, като Световното първенство по математика, което ще се проведе през лятото на 2018 година в Бургас, както и други европейски спортни състезания, на които градът ще е домакин. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега