Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на малката Велина

Организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на малката Велина

Бургаският бизнес обединява сили в подкрепа на малката Велина.

Бургаският бизнес обединява сили в подкрепа на малката Велина. На 15-и декември ще се състои благотворителен футболен турнир в помощ на болното дете. Събитието е инициирано от "Индустриален парк" и ще се състои на спортното игрище, в сградата на дружеството на ул. „Крайезерна“ №155.

"Все още имаме 2 свободни места за отбори по 6 човека, а таксата е 20 лева на човек. Събраните средства ще бъдат дарени на малката Велина, която се бори с тежка диагноза. За пълните условия за участие, молим да се свържете с колегата Атанас Бошев на тел. 0877596366, на лично съобщение или на и-мейл адрес: a.boshev@industrialpark-burgas.bg", пишат в поканата си от "Индустриален парк" - Бургас.

Велина Стефанова е едва на два месеца, когато й поставят диагноза вътрешна хидроцефалия. Малко след като специалистите й поставят шънт, за да овладеят заболяването, последвалите изследвания показват туморно образувание в мозъка й. Лекарите у нас вдигнали ръце и посъветвали семейството на Велина да търси помощ в чужбина.

Единствените специалисти, които дали надежда на родителите й, са от турска клиника. Първият курс от химиотерапията на вече порасналото 3-годишно бургазлийче е приключил. „Предстои ни заминаване за втория курс на химиотерапия на 12.12,както и контролен МРТ след края на курса,за да видим как влияе химията на тумора. В зависимост от резултатите ще се вземе решение дали ще продължим с още поне 2 курса химиотерапия или ще се наложи да преминем към лъчетерапия. Моля се на Бог и този курс да мине без усложнения и най-вече резултатите да са в наша полза“, коментира майката на детето Владислава Демерджиева.

Семейството на Велина не разполага с нужните средства, за да продължи борбата с болестта, поради което се обръща към всеки, който има възможност и желание да помогне. Всеки, който желае, може да помогне с паричен превод по сметка:

IBAN: BG26 BPBI 7942 4079 9204 01

BIG: BPBIBGSF

титуляр: Владислава Евгениева Демерджиева

в полза на Велина Северинова Стефанова

PayPal: helpvelinastefanova@abv.bg

В полза на Велина Северинова Стефанова

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега