Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират обществено обсъждане за изграждането на асфалтова база в Ахелой

Организират обществено обсъждане за изграждането на асфалтова база в Ахелой

Пред Ахелой стои изборът - или да бъде туристически град, или индустриална зона.

По инициатива нажителите на гр. Ахелой, на 13 март 2018 г., от 18.00 ч., в залата на читалищетоще се проведе общоградско събрание, по повод инвестиционно предложение за изграждане на асфалтова база в местността„Герена”, /бивша мина „Черно море”/. На предстоящата среща ще присъства цялото общинско ръководство на Община Поморие и кметство Ахелой.

На събранието сапоканени да присъстват както инвеститорите на проекта, така и всички заинтересованистрани – собственици на туристически и атракционни обекти.Целта на инициаторитее да се даде възможност на всеки да изкаже мнението си за развитието на града.

Пред Ахелой стои изборът - или да бъде туристически град, или индустриалназона.С предстоящотоприключване на проекта за обхода на гр. Ахелой и изнасяне на трафика извъннаселеното място, възможностите за отваряне на града към морето и превръщанетому в туристическа зона са все по-реални и постижими.

След направен оглед насъстоянието на морския бряг и постигнатото съгласие и съдействие от страна наобластния управител, ще бъдат изградени нови укрепителни съоръжения и буни,което ще доведе и до естественото оформяне на плажна ивица.Туристическият интерес към района непрекъснато се повишава. От друга страна,изграждането на асфалтова база, би застрашило бъдещите инвеститорски намерениякъм град Ахелой.

От днес официалностартира и подписката против изграждането на асфалтовата база на териториятана града. Всеки, който иска да я подкрепи, може да я намери в кметството, вчиталището и в някои търговски обекти в гр. Ахелой.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега