Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Орлин Горанов става оперен тенор в Бургас

Орлин Горанов става оперен тенор в Бургас

В събота бургазлии и гости на града ще имат възможността да видят популярния и обичан от всички поп-изпълнител Орлин Горанов отново в като оперен тенор.

В събота бургазлии и гости на града ще имат възможността да видят популярния и обичан от всички поп-изпълнител Орлин Горанов отново в като оперен тенор. За превъплъщението си в ролята на влюбения Алфредо Жермон от операта „Травиата“ на гениалния италиански композитор Джузепе Верди, той ще стъпи не другаде, а на една от добре познатите му бургаски сцени – тази на Летния театър в Бургас.

Постановката, която ще се играе на 23 юни от 21.00 часа, е част от гастрола на Русенската опера в морския град. В нея, освен тенорът Орлин Горанов, ще видим още сопраното Мария Цветкова в главната роля на куртизанката Виолета Валери и баритонът Александър Крунев ролята на разочарования баща Жорж Жермон. Либретото е на Франческо Пиаве, диригент е Давид Крешенци, режисьор Марко Катена, сценография и костюми – Иван Попов, а хореографията е поверена на Марияна Захариева.         

Три дни по-късно, на 26 юни /вторник/ отново от 21.00 часа в Летния театър, гостуващата русенска трупа ще представи пред бургаска публика култовия класически балет „Спящата красавица“ по музика на руския композитор П.И.Чайковски и по оригиналната хореография на Мариус Петипа. Балетът е под режисурата на Калина Богоева, сценографията е на Иван Савов, ас.-балетмайстор е Марияна Захариева, със специалното участие на солистите на Софийската опера и балет Трифон Митев и Йордан Кръстев.         

Билети за двата спектакъла се продават на касите на Бургаската опера и на Драматичен театър „Адриана Будевска“, а в дните на постановките и на касата на Летния театър. Гостуването на Държавна опера – Русе се осъществява със съдействието на Община Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега