Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Остават броени часове до началото на Burgas Jam 2018

Остават броени часове до началото на Burgas Jam 2018

Остават броени часове до второто издание на музикалния фестивал Burgas Jam. Фестивалната зона отваря врати в 17.00 часа. Музикалната програма стартира половин час по-късно. Ето какво трябва да знаете:

Остават броени часове до второто издание на музикалния фестивал Burgas Jam. Фестивалната зона отваря врати в 17.00 часа. Музикалната програма стартира половин час по-късно. Ето какво трябва да знаете:

На сцената до Морска гара - Бургас ще се качат Gus G - един от любимите китаристи на Ози Озбърн, гръцката алтърнатив рок група INK, виртуозите Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от ODD CREW, Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група “Сигнал” и др. Шумен дръм батъл ще заформят вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев. Водещ ще е Елена Розберг от радио Z-ROCK.

Тази година ще има много повече пунктове, от които да си закупите бира и вкусна храна. Специално за дамите ще се предлагат интересни коктейли. Мобилните тоалетни и контейнерите за отпадъци ще са предостатъчно, използвайте ги по предназначение.

В събота паркингът до Магазия 1 в Зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас може да се ползва, но местата в него са ограничен брой. По-нататък с автомобил ще е невъзможно да се продължи. Фестивалната зона и сцената се разполагат точно в пространството между Магазия 1 и Морска гара.

На Burgas Jam няма да бъдат допуснати лица във видимо нетрезво състояние. Забранено е внасянето на алкохол и стъклени бутилки, наркотици, остри предмети и друг вид оръжие. Заради общата сигурност, посетителите ще бъдат проверявани на входа. За осигуряване на нормална пропускливост без дълго чакане, не носете обемист багаж, ако не е наложително.

Ако имате вкъщи китара и умеете да свирите на нея малко или много, метнете я на гръб и идвайте на Burgas Jam. Стига тя да не е детска играчка или някаква бутафория, брои се! Всеки, който пристигне с китарата си, няма нужда от билет. Той ще бъде пуснат безплатно.

Посетителите на Burgas Jam със закупени билети ще имат възможността да участват в томбола, която ще се тегли в паузите на музикалната програма. Голямата награда е чисто нова китара. Ако нямате късмета да се падне на вас, все пак можете да се приберете вкъщи не само с хубавите спомени от събитието, но и с комплект струни, адаптер за китара или стилна тениска с логото на Burgas Jam.

Ако искате да се снабдите с билет в самия ден на феста, 7 юли, можете да го закупите на редовна цена 18 лева от изнесената каса на Морска гара след 10.00 часа сутринта, от Лятна каса “Часовника” и туристическия информационен център в близост до нея между 11 и 15 часа. 

За съжаление, в крайна сметка по време на Burgas Jam няма да има възможност да се излъчва футбол от Световното първенство в Русия, поради специфичните изисквания на ФИФА за телевизионно отразяване на финалите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега