Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха контрабандни цигари в шофьорското легло на ирански камион

Откриха контрабандни цигари в шофьорското легло на ирански камион

Служители на МП "Лесово" откриха 700 кутии контрабандни цигари камион с иранска регистрация, информират от Агенция "Митници". Нелегалните стоки били укрити в пригоден тайник към леглото в шофьорската кабина.

Служители на МП "Лесово" откриха 700 кутии контрабандни цигари камион с иранска регистрация, информират от Агенция "Митници". Нелегалните стоки били укрити в пригоден тайник към леглото в шофьорската кабина.

Камионът „Волво" е пътувал от Иран за България, управляван от ирански гражданин. На българския митнически пункт в Лесово шофьорът е заявил, че не превозва стоки и няма нищо за деклариране. При последвалата щателна митническа проверка на превозното средство,  митническите служители  забелязват,  че „дизайнът" на леглото в шофьорската кабина е различен от стандартния  модел за марката на камиона и към него с болтове са добавени допълнителни приспособления.

След разглобяване на леглото, митническите служители установяват, че металната кутия под матрака е пълна със 700 кутии цигари "Victory slims deluxe" без акцизен бандерол. Срещу шофьора на камиона е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.

Други 34 000 къса (1 700 кутии) контрабандни цигари без бандерол отново от същата марка бяха открити наскоро от митническите служители на МП Лесово в аналогични тайници на камион с иранска регистрация, като част от цигарите бяха укрити в матрака на шофьорското легло.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега