Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПР на гърба на АМ "Тракия"

ПР на гърба на АМ "Тракия"

Днес на АМ „Тракия“ се е разиграл поредният „екшън“. Този път главни действащи лица не са били криминално познати мутри, а бургаски депутати, кметове и ексобластен управител. Причината - двудневното бавене на пускането в експлоатация на АМ „Тракия“.

Днес на АМ „Тракия“ се е разиграл поредният „екшън“. Този път главни действащи лица не са били криминално познати мутри, а бургаски депутати, кметове и ексобластен управител. Причината - двудневното бавене на пускането в експлоатация на АМ „Тракия“.

Според разпратеното до медиите съобщение от пресцентъра на ГЕРБ „това, че лентата на последния участък от АМ „Тракия” ще се пререже в понеделник, не е никакъв сериозен аргумент отсечката да не бъде пусната в експлоатация незабавно“. По думите на областният лидер на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев „Реално магистралата е напълно готова. Премиерът Пламен Орешарски е бил подведен, че за да се пусне магистралата, трябва да се реже лента. Престъпление е това бездействие. Не може събота и неделя, при положение, че всички документации са издадени и всичко е готово, участъкът да продължава да бъде затворен. Какво чакаме, да се стигне до трагични инциденти ли? След като са решили все пак да правят демонстрация и чакат министърът да си дойде от Брюксел, нека в понеделник да си направят тази ПР-акция, да спрат движението и официално да открият магистралата. Не се извършват ремонтни дейности, както сами се убедихме на място, противно на твърденията на премиера Орешарски”.

По информация на сайта „Флагман“ бургаските депутати от ГЕРБ са се спречкали с охранители на банкера Цеко Минев в началото на неоткрития последен участък от магистрала „Тракия“. Депутатите избутали насила загражденията и преминали с колите си по прясно асфалтираното платно.

От БСП не останаха безмълвни на тази новина. Минути по-късно в редакцията ни дойде следното съобщение от централата на социалистите:

Група народни представители от ГЕРБ и кметовете на градовете Царево и Поморие са нарушили законите за Движение по пътищата и устройството на територията, като без санкция нито от строителя, нито от възложителя в лицето на държавата, са съдействали за премахнали сигнализационните съоръжения и знаци за отклонение на движението на АМ „Тракия“ от пътен възел Зимница до пътен възел Карнобат.

Областният управител на Бургас Павел Маринов се е обърнал с молба към директора на областна дирекция на МВР в Бургас Павел Димитров за осигуряване на охрана на сигнализационните съоръжения до окончателното приемане и пускане на движението по аутобана. Същата му е била отказана. Това наложи намесата на народния представител от ПГ на КБ и председател на парламентарната Комисия по регионална политика и местно самоуправление Димчо Михалевски да се обърне към министъра на вътрешните работи и вицепремиер Цветлин Йовчев за съдействие, да бъдат спазени законите на страната“, се посочва в съобщението. "Пиарът, който се опитаха да направят от ГЕРБ, е изключително неподходящ", се казва в изявление на депутата Димчо Михалевски до медиите.

Кой си прави ПР не се разбира, тъй като всеки обвинява другия... Оставаме на вас, читателите, да прецените сами.

В "задачата" се пита обаче, дали двата дни до пускането в експлоатация на „Тракия“ са най-големият проблем на българите, които между другото чакат построяването на тази магистрала 40 години? Там ли е „заровено кучето“… Едва ли...

Чудим се кога ли ще дойде денят, в който депутатите от различните парламентарни групи ще РАБОТЯТ заедно за прогреса на България, а не поотделно и в името на собствените си интереси/его както досега? Очакваме с нетърпение отговора и се надяваме, че тази „задача“ има решение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега