Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Подкрепете остров "Света Анастасия" в битката за "Чудесата на България"

Подкрепете остров "Света Анастасия" в битката за "Чудесата на България"

До края на месец ноември ще се реши кой национален туристически обект ще бъде вписан в списъка на „Чудесата на България“ за 2014 г. Бургаският Остров „Света Анастасия“ има реален шанс да спечели престижната класация, отличаваща най-атрактивните забележителности на страната ни, след като вотът на публиката досега му отреди място в челната десетка. До края на месец ноември продължава онлайн гласуването, в което всеки, който желае, може да подкрепи най-новата атракция на Бургас, без аналог в България.

До края на месец ноември ще се реши кой национален туристическиобект ще бъде вписан в списъка на „Чудесата на България“ за 2014 г. Бургаският Остров„Света Анастасия“ има реален шанс да спечели престижната класация, отличаваща най-атрактивнитезабележителности на страната ни, след като вотът на публиката  досега му отреди място в челната десетка.  До края на месец ноември продължава онлайн гласуването, вкоето всеки, който желае, може да подкрепи най-новата атракция на Бургас, без аналог вБългария. 

Гласуването става в официалния сайт на кампанията.На финала Остров „Света Анастасия” се състезава със следните обекти:Крепост Трансмариска (Тутракан), която към момента води класацията,  Крепост Паристера (Пещера), Вила Армира(Ивайловград), Средновековен град Хоталич (Севлиево), Белоградчишки скали и крепост, Царевец и Трапезица,Археологически резерват Абритус (Разград), Античен театър Пловдив и Сандански –античен и средновековен град. Остров „Света Анастасия“ отвори врати като туристическаатракция това лято, след пълна реставрация, и само за няколко месеца посрещнанад 45 000 гости.

Призоваваме ги да гласуват за него,ако им е харесало тук. Обектъте привлекателен както за туристите, така и за местните хора със съчетаниетона  богата история, прекрасна природа,вкусна храна, възможност за нощуване и за провеждане на лични и фирменимероприятия. На Острова има ресторант с автентична морска кухня, Лекарна,предлагаща специфични за региона природни продукти, реставрирана църква от XIVвек, къща за гости,съвременен мултимедиен музей, представящ по интересен начин историята наОстрова, открита сцена, на която се провеждат различни културни събития.

Остров „Света Анастасия“ има изключително интересна история инеслучайно е наричан „Българският Алкатраз“ – някогашен манастир, в по-нововреме затвор, а през последните години на миналия век той е едно отнай-бохемските места в региона, предпочитано от много хора на изкуството. Островъте привлекателен и със своята уникална природа – причудливи скалистиобразувания, изобилие от билки, смокинови дръвчета и едни и от най-красивитегледки към бургаския залив. Предпочитано място е от местните рибари.

Тазигодина за първи път на Острова бяха извършени няколко кръщенета, венчавки, бяхаотпразнувани редица лични празници. След дългогодишно прекъсване за бяхавъзстановени две традиции – честването на Празника на Острова на 15 август(Голяма Богородица) и Плувния маратон от „Св. Анастасия“ до Моста в Бургас. Презлетния сезон до Острова пътуват ежедневно кораби от Бургас, Поморие, Несебър,Созопол, Черноморец. Островът е отворен за посещения целогодишно, като извънлетния сезон те стават след предварителна заявка, при добро време.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега