Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие с участие в столичния фестивал "Зелени дни"

Поморие с участие в столичния фестивал "Зелени дни"

Община Поморие, в партньорство с общините Айтос и Руен, ще вземе участие в петото издание на фестивала „Зелени дни - 2014”, който ще се проведе от 10 до 13 май 2014 г., под надслов „Зелените хоризонти на България”.

Община Поморие, в партньорство с общините Айтос и Руен, ще вземе участие в петото издание на фестивала „Зелени дни - 2014”, който ще се проведе от 10 до 13 май 2014 г., под надслов „Зелените хоризонти на България”. Пролетният фестивал ще представи алтернативни туристически дестинации и средства за опазване на природното и културно наследство на България, както и за развитието на капацитета на местните общности да печелят от земеделие и туризъм.

Вече четири години столичани и техните гости се радват в първите дни на пролетта на фестивала. Срещата тази година ще е пред паметника на съветската армия, до изхода на метрото и Софийския университет.

Във втория  ден на фестивала – 11 май, от 13.00 часа, ще се проведе презентация на тема „Възможности за еко и селски туризъм в региона на Източна Стара планина (Поморие-Айтос-Руен), развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на район Поморийски залив и Източна Стара планина.

Организатори на „Зелени дни 2014” са  Българска асоциация за алтернативен туризъм и туроператорът „Одисея-ин“, с подкрепата на Столична община, Френското посолство, Американското посолство и Министерство на икономиката и енергетиката.

Участието на Общините Поморие, Руен и Айтос е на общ щанд, в рамките на проект: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега