Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Правителството одобри поредната вноска за обучението на Марсело

Правителството одобри поредната вноска за обучението на Марсело

Като компенсация за финансовата помощ, младежът ще трябва да участва в инициативи на просветното министерство.

Правителството одобри поредната вноска за обучението на Марсело Илиев в Cambridge School of Visual & Performing Arts, Великобритания. Като компенсация за финансовата помощ, младежът ще трябва да участва в инициативи на просветното министерство за насърчаване обхващането и задържането на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст в образователната система.

Чрез работа за и в рамките на етническата общност, Марсело ще трябва да участва в семинари, конференции, кръгли маси и други събития, като оказва подкрепа за личностно развитие на деца, срещащи трудности в обучението, и деца и ученици с изявени дарби, включително и от етническите малцинства.

Тази година от бюджета на МОН ще бъдат отделени 12 120 британски лири в левова равностойност, на две вноски от по 6 060 британски лири за втория и третия семестър от обучението на Марсело през академичната 2017/2018 година в Кеймбридж.

В периода 2015-2017 г.правителството одобри няколко плащания в размер на левовата равностойност на 32030 британски лири, чрез бюджета на МОН, като вноски за настаняване в общежитиена Марсело Илиев в CATS College Cambridge за шестте семестъра от двугодишнотому обучение и за първия семестър на обучението му в Cambridge School of Visual& Performing Arts.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега