Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Приеха за студент Кристиан от "Петлите"

Приеха за студент Кристиан от "Петлите"

Младото бургаско момче поема по пътя на своите мечти.

Кристиян Калинов от Центъра за настаняване от семеен тип в комплекс "Меден рудник" поема по пътя на своите мечти. Той бе приет за студент в специалност "Хореография" на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив.

Кристиян живее в социални домове от 7-годишна възраст. Първоначално пребивава в ДДЛРГ "Ал. Г. Коджакафалията", а след закриването на институцията е преместен в Центъра за настаняване от семеен тип в комплекс "Меден рудник". Освен това, от 9 години момчето е част от Танцова формация "Петлите", където негови преподаватели по народни танци са Десислава Скъкълова и Стефан Димитров.

Кристиан е  първият приет студент от участниците в менторската програма "Скритите таланти на България" на НПО "Операция Плюшено мече". Сбъдването на мечтата на младия бургазлия става възможно след усилена подготовка за матурите и кандидатстудентските изпити, голяма заслуга за което имат преподавателите му Йорданка Иванова и Динко Динков.

Днес Кристиан се срещна с кмета Димитър Николов, който го поздрави за постигнатия успех и му пожела да върви уверено към мечтите си. На срещата присъства и директорът на дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт" Мая Казанджиева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега