Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разкриха убиеца на айтоски търговец на животни

Разкриха убиеца на айтоски търговец на животни

72 часа задържане под стража постанови Бургаска окръжна прокуратура спрямо 44 годишния Д.В. от бургаския квартал „Банево” за това, че на 20.03.т.г. умъртвил умишлено и запалил тялото на Б.А. от Айтос, обявен за общодържавно издирване. Спрямо Д.В. е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК / умишлено убийство/, като предстои внасяне на искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” в Бургаски окръжен съд.

72 часа задържане подстража постанови Бургаска окръжна прокуратура спрямо 44 годишния Д.В. отбургаския квартал „Банево” за това, че на 20.03.т.г. умъртвил умишлено изапалил тялото на Б.А. от Айтос, обявен за общодържавно издирване. Спрямо Д.В.е повдигнато обвинение по чл. 115 от НК / умишлено убийство/, като предстоивнасяне на искане за постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” вБургаски окръжен съд.        

Убийството на Б.А. е разкритов следствие на получена и реализирана оперативна информация от служители наотдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление –Бургас. В хода на извършените процесуално-следствени действия е установено, чеайтозлията, търгуващ с животни, отишъл в къшлата на обвиняемия Д.В. за дазакупуване на агнета. След скандал, възникнал вероятно по поводпокупко-продажбата, Д.В. с метален кол ударил няколко пъти по главата Б.А.,вследствие на което го умъртвил.

С помощта на втори мъж /негов помощник вотглеждането на животните/ изгорил тялото на айтозлията. От трупа му саостанали само фрагменти от кости. С цел укриване на следите по извършенотоубийство, Д.В. нарязал автомобила на жертвата, предавайки металните части заскрап в различни пунктове. Двигателят на автомобила обаче останал в района накъшлата.         

В хода на разследването, подръководството на Бургаска окръжна прокуратура, са извършени множество оперативно-издирвателнии процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, огледи наместопроизшествия, претърсвания и изземвания, следствен експеримент и др.Назначени са множество експертизи, имащи отношение към предмета на доказване.        

Д.В. е отведен в Бургаскияследствен арест, където ще остане до гледане на мярката за неотклонение. Работата по случая продължаваот служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега