Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Руският самолет Antonov An-148 се е взривил, след като е паднал

Руският самолет Antonov An-148 се е взривил, след като е паднал

Експлозия в небето не е имало, няма данни и за възникване на пожар на борда.

Руският самолет Antonov An-148 се е взривил, след като е паднал. Това са установили към този момент разследващите. Експлозия в небето не е имало, няма данни и за възникване на пожар на борда, преди разбиването на летателния апарат, предава ТАСС.

"Установено е, че самолетът е бил цял при падането си и не е имало експлозия. Тя се е случила след като летателният апарат се е сблъскал със земята", съобщи говорителят на разследващата комисия Светлана Петренко, цитирана от руските агенции.

Предстои установяването на конкретната фактическа обстановка на инцидента, след задълбочен анализ на записите от борда на самолета. Открити са и двете черни кутии. Те са силно повредени, но за момента не е ясно дали и каква част от информацията ще може да бъде извлечена от тях.

Все още няма конкретна версия за събитията от неделния ден. До момента е известно, че 65-мата пътници и шестимата души екипаж в действителност за загинали. Издирването на останки продължава. Разследващите все още не изключват различните версии за самолетната катастрофа - техническа неизправност, човешка грешка, метеорологично явление.

От авиокомпанията Саратов съобщиха, че преди излитането си от летище Домодедово самолетът е преминал технически преглед, който не е открил повреди. Въпреки това, всички самолети от този модел са спрени от летателния график.

Припомняме Ви, че самолетът се разби минути след излитането си, отнемайки живота на всички 71 души на борда. Летателният апарат е обслужвал полет за казахстанския град Орск. Фрагменти от самолета са пръснати на огромен терен край градчето Аргуново, на около 80 км от Москва.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега