Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Симулират пожар в бургаско училище

Симулират пожар в бургаско училище

Идният понеделник от 11.45 ч. в сградата на ОУ "Св. Княз Борис I" ще се отбележи Европейския ден на телефона за спешни повиквания 112.

Идният понеделник от 11.45 ч. в сградата на ОУ "Св. Княз Борис I" ще се отбележи Европейския ден на телефона за спешни повиквания 112. След симулиран сигнал, подаден на телефон 112 за пожар в кабинета по химия в училището и "пострадали" ученици, доброволци от Младежки авариен екип към Българския Червен кръст ще извършат демонстрация на извеждане на учениците и персонала, оказване на първа долекарска помощ - обдишване и сърдечен масаж.

Експерти от Национална система 112 ще презентират как и кога трябва да се търси помощ на спешния номер. Денят на телефон 112 ще бъде отбелязан в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Кърджали, Монтана и Сливен, като тази година акцента е поставен върху изграждането на култура на ползване на услугата 112 и усвояването на модели на поведение и реакция при ситуации, налагащи оказването на долекарска помощ.

11 февруари е обявен за Европейски ден на Единния европейски номер за спешни повиквания 112 със Съвместна тристранна декларация на ЕК, Европейския Парламент и Съвета от 2009 г. и се чества официално в страните-членки от Общността.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега