Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Сол от Атанасовското езеро тази неделя на Фермерския пазар

Сол от Атанасовското езеро тази неделя на Фермерския пазар

Специален гост ще бъде Спас Узунов - един от тънките познавачи на солта, солодобива, Атанасовско езеро и всичко останало.

Тази неделя, на традиционния Фермерски пазар ще има специален щанд щанд с българска трапезна сол от любимото Атанасовско езеро. Посетителите на Славейковото пазарче ще имат възможност да си закупят мляна и кристална черноморска сол, както и легендарното българско Цвете на солта (Fleur de sel) - дозата магия за всеки изискан кулинар.

Освен това ще има от прекрасният шоколад със сол от Атанасовско езеро. Специален гост ще бъде Спас Узунов - един от тънките познавачи на солта, солодобива, Атанасовско езеро и всичко останало.

По традиция производителите на екологично чиста продукция ще предложат стоките си в неделя, между 11:00 и 16:00 часа, на Славейковото пазарче (на ъгъла на ул. “Цар Симеон” и ул. “Съединение”).

На пазара ще се предлагат и месни, млечни и пчелни продукти, сезонни плодове и зеленчуци, консервирана продукция, билки, сиропи и вина. Ще има още ръчно изработена натурална козметика, топъл хляб с квас, ядки, сладки и солени изкушения.

Организаторите напомнят на бургазлии и гостите на града да си носят торбички от плат, за да дадат своя принос към глобалното намаляване употребата на пластмаса, което е проблем в световен мащаб.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега