Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира кампанията за прием на първолаци

Стартира кампанията за прием на първолаци

След като в началото на април започна кампанията по записване на малчуганите в детските градини и яслите, тази седмица идва ред и на приема в първи клас. Кандидатстването за първи клас стартира днес от 08.00 часа. В Бургас кампанията се осъществява по електронен път за улеснение на гражданите.

След като в началото на април започна кампанията по записване на малчуганите в детските градини и яслите, тази седмица идва ред и на приема в първи клас. Кандидатстването за първи клас стартира днес от 08.00 часа. В Бургас кампанията се осъществява по електронен път за улеснение на гражданите.

В сравнение с миналата година има една промяна в условията. Кампанията ще разграничава родителите, които декларират постоянен адрес по лична карта, от тези с временен, като на първите ще се присъжда с една точка повече. 

Дебютната кампания беше осъществена миналата година успешно, а Община Бургас все още е единствената в България, която записва първолаци по електронен път. Обявените свободни места за първокласници тази година са 2220. 

Родителите на деца, които излизат от предучилищна възраст и влизат в първи клас, могат да бъдат спокойни за лятото. Не взимайте неплатен отпуск и не тормозете бабите и дядовците, призовава общината! Отново ще има възможност малчуганите да останат в детската градина през цялото лято, до август включително, а след това да тръгнат на училище. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега