Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира приемът на курсанти в Академията на МВР

Стартира приемът на курсанти в Академията на МВР

Стартира приемът на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2015 / 2016 година, съобщават от ОДМВР Бургас. Срокът за подаване на документите е 22-ри май.

Стартира приемът на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2015 / 2016 година, съобщават от ОДМВР Бургас. Срокът за подаване на документите е 22-ри май.

Кандидатите за курсанти (редовно обучение), живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция наМВР – Бургас за специалностите: "Противодействиена престъпността и опазване на обществения ред" и "Пожарнаи аварийна безопасност" могат да подадат документи по образец в ОДМВР –Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „Христо Ботев” № 46 между 4-ти и 22-ри май. Заявления ще се приемат всекиработен ден от 16 ч. Образци на документите се получават от дежурния постови полицай.

Кандидатите за курсанти (редовно обучение), живущина територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас заспециалността „Гранична полиция”, следва да подават документи по образец в РДГП– Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „Цар Асен І” № 4.

В случай, че кандидатите решат паралелно дакандидатстват по специалност „Гранична полиция” и по една или повече от другитеспециалности, подготвят два комплекта документи, които съответно подават надвете различни места в указаните срокове.

Допълнителна информация кандидатите могат да получат на сайта на Академията наМВР или на тел. 056 856 421.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега