Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стотици бургаски именици си направиха златна снимка пред Общината

Стотици бургаски именици си направиха златна снимка пред Общината

Сред тях имаше хора на всички възрасти - от бебета до 100-годишния Никола Мечев, който показа завиден младежки дух и ентусиазъм.

За пета поредна година стотици бургаски именици се включиха в "Златната Никулденска снимка" на пл. "Атанас Сиреков". Сред тях имаше хора на всички възрасти - от бебета до 100-годишния Никола Мечев, който показа завиден младежки дух и ентусиазъм.

Имениците получиха значка с надпис "Аз имам имен ден на Никулден", моряшко шалче и знаменца на Община Бургас преди заветния за поколенията кадър. Моментът бе запечатан точно в 13.30 часа, а оригиналната фотография ще бъде изпратена за съхранение в Държавния архив.

Копие от златната снимка напълно безплатно ще получи всеки участник в нея, който посети утре след 13.00 часа павилиона на "Морски знаци" на площад "Св. св. Кирил и Методий". Дори да не успеете още утре да посетите павилиона, историческата кадър ще се раздава до 15 декември, посочват от пресцентъра на Общината.

Веднага след това на площад "Атанас Сиреков" се изви кръшно българско хоро. На него се хвана заместник-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, както и ученици от бургаските училища, младите танцьори от фолклорния танцов ансамбъл към Професионална търговска гимназия, от ФТА "Никола Гинов" и ПФА "Странджа". Идеята за най-дългото никулденско хоро е на младежите от инициативата "Бургас харесва младите".

Кулминацията на празника все още предстои - запалване на светлините на 18-метровата коледна елха и новогодишната украса на Бургас. Свидетели на това ще бъдат само тези бургазлии, които се присъединят към големия никулденски концерт на площад "Тройката" днес от 17:30 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега