Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С една абонаментна карта бургазлии ще плуват във всички общински басейни

С една абонаментна карта бургазлии ще плуват във всички общински басейни

В Бургас се предлага нова услуга. С една абонаментна карта вече може да се ползват всички плувни басейни, стопанисвани от общинско предприятие “Спортни имоти, паркинги и гаражи”.

В Бургас се предлага нова услуга. С една абонаментна карта вече може да се ползват всички плувни басейни, стопанисвани от общинско предприятие “Спортни имоти, паркинги и гаражи”. Така бургазлии ще могат да практикуват любимия си спорт в Морската градина, на Минералните бани, в комплексите “Възраждане”, “Славейков”, “Меден рудник”, според желанието и възможността. 

Междувременно отново заработи училищният басейн в СОУ “Константин Петканов” /к-с “Меден рудник”/, който бе цялостно реконструиран в края на 2011 г. Той беше временно затворен, докато бъде ремонтирана районно-отоплителната централа. Сега се ползва безплатно от местните ученици, от всички деца до 12 години и от спортните клубове /това важи за всички общински басейни в Бургас/, но срещу заплащане може да го ползва всеки желаещ.

В басейна винаги има един или няколко свободни коридора за тази цел, в които може да се плува всеки ден от 08.00 до 20.00 часа, включително събота и неделя. Тази година предстои цялостно саниране и подмяна на дограмата в СОУ “Константин Петканов”, а в капиталовата програма на Община Бургас са заложени също така средства за изграждане на нов покрит плувен басейн в районния център на к-с “Меден рудник”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега