Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ТФ "Петлите" отбелязва рождения си ден с 5 спектакъла

ТФ "Петлите" отбелязва рождения си ден с 5 спектакъла

Най-новата им постановка "Циганката", която пожъна голям успех на бургаска сцена, тръгва на турне по случай празника.

Танцова формация "Петлите" ще отбележи рождения си ден с 5 спектакъла. Най-новата им постановка "Циганката", която пожъна голям успех на бургаска сцена, тръгва на турне по случай празника.

Талантливите момчета и момичета от групата ще направят няколко запомнящи се представления с този спектакъл. Първото е на 16 ноември в гр. Сунгурларе от 18:00 ч. На самия рожден ден, Петлите ще празнуват с публиката на   гр. Стара Загора на 21 ноември в Синдикалния дом от 18:00 ч. Представлението ще е с вход свободен. Два дни след рождения ден - на 23 ноември, децата заминават за  гр. Поморие, където  ще имат две представления.

Продуцент е Георги Димитров, режисьор - Станимир Карагьозов. Прекрасната хореография е на  Десислава Скъкълова – танцьорка от ПТФА „Странджа“,  Николай Паружев, Марияна Трифонова и Катя Йорданова – танцьорка от трупата на Нешка Робева.

“Циганката” - красива, магнетична, непокорна, изящна! Такава са я виждали не един поет и художник.  Такава ли я виждаме ние днес? Можем ли да я приемем като равна, можем ли да бъдем приятели, можем ли да я обичаме? Това са част от въпросите, които задават младите танцьори в най-новия си спектакъл.

Младо момиче - циганка, попада в танцова трупа с единственото желание да стигне до голямата сцена и да покаже своите умения. Още щом влиза в репетиционната зала усеща атмосферата на уют и топлина. Всички в залата се като едно семейство - щастливи и усмихнати. Малко по-късно обаче момичето усеща, че е невидима за останалите - никой не я забелязва и не й обръща внимание.

Когато всички отиват да празнуват рожден ден, никой не я кани да се присъедини. Останала сама, тя разбира, че само защото е с различен цвят на кожата не може да бъде една от тях... Да се откаже или да се бори в името на голямата си любов - танца?  Ще се намери ли някой да я приеме такава каквато е? Ще види ли някой колко красива, магнетична, непокорна и изящна е всъщност?  Отговорите на всички тези въпроси ще получите на финала на спектакъла.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега