Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тазгодишният традиционен Парад на ретро автомобилите ще има благотворителна кауза

Тазгодишният традиционен Парад на ретро автомобилите ще има благотворителна кауза

Любителите на ретро возилата ще подкрепят Цвети!

Тазгодишното издание на традиционния Парад на ретро автомобилите ще има и благотворителна кауза. Любителите на класическите возила ще подадат ръка на 5-годишната Цвети. Парадът ще се състои тази събота (6 юли), между 10:00 и 14:00 часа по алеята от Пантеона до Флората.

Момиченцето е родено преждевременно и е с диагноза детска церебрална парализа. Болестта е засегнала крайниците на детето и то има нужда от продължително лечение и операция в САЩ, за да може да ходи. Кутиите за дарения ще бъдат поставени по време на автомобилното изложение, за да има възможност всеки, съпричастен към съдбата на малката Цвети, да дари средства за лечението ѝ.

Близо 200 класически автомобила и мотоциклета от България, Сърбия, Словения, Русия и Хърватия ще се включат в тазгодишния парад. Специален акцент ще бъдат: военен джип "Willys", чийто собственик от Пловдив е колекционер единствено на военна техника; "Понтиак", произведен през далечната 1931 г. от времето на сухия режим в Америка, собственост на сръбски колекционер; участието на новоучредения клуб "Анхиало" - Поморие, акцентиращ на марка "Порше", и традиционното участие на фирма "Бургасбус" с 2 ретро автобуса.

За първи път ще бъде учредена и голяма награда на организаторите от Бургаски авто-мото клуб "Ретро", чиято характерна особеност е, че ще се присъжда не за участието на конкретен автомобил или мотоциклет, а за качествата, които притежава собственикът - призьор.

Парадът ще представи също и бутиков състезателен автомобил SIN CARS на колекционер от Велико Търново, както и реставриран Форд кабриолет от 1934 г., единствен засега на Балканите, пристигащ от Търговище. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега