Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тази година ще стартира изграждането на новия спортен комплекс в "Славейков"

Тази година ще стартира изграждането на новия спортен комплекс в "Славейков"

Тази година ще започне изграждането на новия спортен комплекс в ж.к. "Славейков", заяви зам.-кметът Красимир Стойчев пред жители на комплекса по време на обществено обсъждане на проектобюджета на общината. В рамките на 2016-а ще продължи и изграждането на нови безплатни паркинги.

Тази година ще започне изграждането на новия спортен комплекс в ж.к. "Славейков", заяви зам.-кметът Красимир Стойчев пред жители на комплекса по време на обществено обсъждане на проектобюджета на общината. В рамките на 2016-а ще продължи и изграждането на нови безплатни паркинги.

Проектът на Община Бургас включва закрит басейн с олимпийски размери с трибуни за минимум 1200 зрители, съблекални за спортистите, помещения за треньори, съдии и журналисти, спортно-възстановителен  център, футболно игрище и паркинг. Спортният център ще може да се ползва както от жителите на комплекса, така и за провеждане на международни състезания от висок ранг.

През 2016-а година "Славейков" ще се сдобие и с нови безплатни паркинги. Те ще бъдат изградени пред бл. 51, пред бл. 58 и 59 и пред бл. 18 и 119.

Зам.-кметът Красимир Стойчев запозна присъстващите с мащабната информнационна кампания, която Община Бургас започва с цел разясняване на собствениците на апартаменти и в по-малките блокове как да кандидатстват за безплатно саниране по Националната програма за енергийна ефективност.

Въпросите на жителите на комплекса бяха насочени към кандидатстване по програмата за "Енергийна ефективност" на панелните блокове и изграждане на нов пенсионерски клуб.

На обсъждането присъстваха още Веселина Цакова - главен инженер на Община Бургас, директорът на ТД "Освобождение" Мария Михалева, председателят на Общинския съвет Костантин Луков и общинският съветник Бойчо Георгиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега