Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тежка катастрофа затвори пътя Бургас - Поморие

Тежка катастрофа затвори пътя Бургас - Поморие

Днес около 12.30 часа на пътя Бургас – Поморие, в района на разклона за града възниква пътен инцидент между бетоновоз, т.а. „Форд Транзит” и л.а. „Пежо”. По първоначални данни т.а. „Форд” се е сблъскал челно с бетоновоза, който обръщайки се странично на пътното платно повлича след себе си и л.а. „Пежо".

Днес около 12.30 часа на пътя Бургас –Поморие, в района на разклона за града възниква пътен инцидент междубетоновоз, т.а. „Форд Транзит” и л.а. „Пежо”. По първоначални данни т.а. „Форд”се е сблъскал челно с бетоновоза, който обръщайки се странично на пътнотоплатно повлича след себе си и л.а. „Пежо".

При преобръщането се разлива и частот превозвания бетон.Своевременно към мястото на инцидента сеотправят полицейски патрули, служители от „Пожарна безопасност и защита нанаселението” и медицински екипи.По предварителна информация от инцидента нямапострадали от л.а. „Пежо”, водачът на т.а. „Форд Транзит” в тежко състояние еоткаран в МБАЛ – Бургас, а водачът на бетоновоза все още е затиснат в купетому.

Към момента служители от „Пожарна безопасност и защита на населението” сеопитват, чрез разрязване да го извадят от там. Движението в пътната отсечкае отцепено, като от сектор «Пътна полиция» към ОДМВР – Бургас призоваватводачите да използват обходния маршрут през Каблешково и с. Лъка запридвижване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега