Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Три котки на покрива" разсмиват Бургас на 13 май

"Три котки на покрива" разсмиват Бургас на 13 май

Поредна хитова комедия ще има своята премиера на бургаска сцена през следващия месец.

Поредна хитова комедия ще има своята премиера на бургаска сцена през следващия месец. На 13-и май, от 19:00 часа, в НХК ще пристигне спектакълът на ДТ "Никола Вапцаров" - Благоевград "Три котки на покрива".

Пиесата разказва за три презадоволени от живота жени, които решат да търсят несъществуващите си проблеми. И какво намират? Няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството. Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? 

В интервю Емил Йотовски, автор на пиесата, споделя: "Обичам да пиша пиеси. Пиша само комедии и се смея на глас. Имам само един критерий за успешна пиеса и той е когато цялата зала се смее от сърце."

Йотовски е български сценарист, писател и журналист. Отскоро се занимава и с драматургия. Учил е медицина и психиатрия. Автор е на няколко книги, сред които „Жестоко”, „Нарочни приказки“, "Секретни приказки" и "Разкази с неочакван край". Сценарист на комедийни телевизионни предавания - “Пълна лудница”.

Постановката е на Анна Петрова, която ще видим в представлението, в ролята на Лора. Петрова е с почти 35-годишна кариера в дублажа на криминалните сериали „Убийство по сценарий“, „От местопрестъплението: Ню Йорк“  и „Излъжи ме“, комедията „Без пукната пара“, анимациите „Семейство Джетсън: Филмът“ и „Батман: Анимационният сериал“, както и турския сериал Перла (дублаж на bTV).

На сцената, в разтърсващата комедия, ще видим водещата на “Шоуто на Канала”,  актрисата Ани Михайлова,  Боряна Павлова , коята всички наричат “една Боряна в Ню Йорк” и “истинският културен посланик на България в Америка”. Преди две години актрисата и приятелките й се обединяват в "Български дамски клуб в Ню Йорк". Организаторка е на конкурса "Мис България в САЩ".

Във война на половете, срещу актрисите застават синът на легендарния Георги Калоянчев, актьорът Ивайло Калоянчев и Васил Драганов, който от 2010 година е част от трупата на  Народен театър „Иван Вазов, както и в екипа на „Комиците“ и „Столичани в повече” - като Радко Чеканов.

Спектакълът “Три котки на покрива” ще гостува в крайморския град благодарение на Маруся Русева и „Арт Ателие”. Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега