Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Търсим любовта със специална опция на "Facebook" за запознанства

Търсим любовта със специална опция на "Facebook" за запознанства

Тестовете на "Facebook Dating" започват по-късно тази година.

Социалните мрежи отдавна са платформа, използвана не само за комуникация между близки и познати, но и като арена за запознанства и флирт. Е, "Facebook" впряга сили, за да направи търсенето на любовта още по-лесно за потребителите с нова функция, наречена "Facebook Dating".

Това съобщиха от компанията на годишното си промоционално събитие за популяризиране на новите проекти, по които екипите програмисти работят. Сред новостите е и специализирана услуга, която ще бъде вградена в приложението на социалната мрежа.

"Facebook Dating" ще позволява потребителят да състави отделен профил, предназначен само за платформата. Тя ще оценя потенциално подходящи кандидати, според информацията, посочена от юзъра, общите познати, групите, в които членува, събитията, които посещава. Използващите приложението ще могат да разглеждат профила на препоръчваните от системата потенциални партньори, да се свързва с тях и т.н.

Какво се случва в платформата за срещи няма да се показва на основния профил на потребителя, което гарантира дискретност, обясняват още разработчиците. Как ще изглежда и как ще работи функцията предстои да видим по-късно тази година, когато програмистите започнат тестове.

С новата функция "Facebook Dating" техно гигантът ще се превърне в пряк конкурент на специализираното приложение за флирт и срещи "Tinder", което съществува от 2011 година и вече има над 46 млн. потребители.

Сред другите новости, които "Facebook" представи, са система за управление на комуникацията между приложението на социалната мрежа и външни сайтове и приложения, система за регистрация на кръводарители, разширение на системата при кризисни ситуации и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега