Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Управлението на ГЕРБ сравнено с глад, полицейщина и шимпанзета

Управлението на ГЕРБ сравнено с глад, полицейщина и шимпанзета

Третата годишнина от идването на ГЕРБ на власт бе подложена за втори пореден ден на тежки упреци от останалите парламентарно представени политически сили. Опозицията прогнозира, че партията ще се срине на следващите избори догодина.

Третата годишнина от идването на ГЕРБ на власт бе подложена за втори пореден ден на тежки упреци от останалите парламентарно представени политически сили. Опозицията прогнозира, че партията ще се срине на следващите избори догодина.

"Позволявам си да направя прогноза, че в другия мандат ГЕРБ няма да участва в управлението на тази държава, а въз основа на тази прогноза и втора - в по-следващия мандат ГЕРБ няма да бъде дори и парламентарна сила",  заяви Христо Бисеров от ДПС. Трите години управление на ГЕРБ били пълен провал, а последната, ако е пълна, щяла да бъде трагедия.

"СДС, ДСБ, РЗС и Атака дадоха 45 мандата на ГЕРБ и направиха Бойко Борисов премиер на България. Затова сегашните управляващи са дошли на власт не с вота на народа", припомни Бисеров.    

Левицата определи положението във всяка сфера като тежко. В декларация от името на Коалиция за България Ангел Найденов посочи, че днес почти всичко е със знак минус, във всяка сфера - "по-малко демокрация, свобода, права, приходи в държавата, средства за социалните сфери, образование и наука, по-нисък стандарт на живот и в същото време повече бедност, глад, мизерия, безработица, болести, дългове, полицейщина, омраза и сива икономика".

"Само за три години ограничихте десетки граждански и политически права, превърнахте държавата в едно РПУ, проведохте едни от най-недемократичните избори и подготвяте почвата за най-грандиозната манипулация през 2013 г.", прогнозира още Найденов.

Сините също видяха, че се готвят манипулации на следващите парламентарни избори. Според Мартин Димитров най-тежък е провалът на ГЕРБ в икономическата сфера, а засилваща се полицейщина охарактеризира трите години управление. Проблемът след три години управление на ГЕРБ е, че те не изпълниха собствената си антикризисна програма и цената на това са спадащите доходи и рекордната безработица, добави Димитров.                  

"Атака" пък предупреди ГЕРБ, че ако се откъснат от интереса на народа и се затворят в себе си, ще се сринат както НДСВ. "Три години са много време - за този период едно шимпанзе, взето от джунглата, може да го обучиш да върши много неща, дори може да върши дейността на депутата", обобщи лидерът на националистите Волен Сидеров.

Той припомни, че за подкрепата си за ГЕРБ в началото на управлението, в крайна сметка "Атака" е получила удар в гърба. "Коя политическа сила ще се съгласи да бъде поддръжник на ГЕРБ, след като вече знае, че ГЕРБ е ненадежден партньор, че може да те измами, да ти открадне парите и да направи интрига точно на този, който безкористно го подкрепя", коментира Сидеров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега