Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Успешен старт на новия сезон за бургаските танцьори

Успешен старт на новия сезон за бургаските танцьори

Останалите две двойки, които взеха участие в състезанието Сергей Хрусталев и Сорина Мария Андрей и Александр Ходенко и Росица Атанасова се класира на 4 и 12 място в Open Latina Rising Stars и World Open New Series Adult La.

Супер успешната двойка на Клуб по спортни танци "Бургас 1975" Иван Христов и Йовита Георгиева се класираха първи в категория Open Standart Rising Stars на международния турнир BeoDance Open 2019 в Белград. Останалите две двойки, които взеха участие в състезанието Сергей Хрусталев и Сорина Мария Андрей и Александр Ходенко и Росица Атанасова се класира на 4 и 12 място в Open Latina Rising Stars и World Open New Series Adult La.

Сребърен медал завоюва двойката на КСТ "Бургас 1975" Костадин Василев и Роберта Скудери в стандартните танци в най-оспорваната възрастова категория на престижен  международен турнир в Букурещ. Очарователната и талантлива двойка Антон Кандауров и Джорджия Кънчева се класираха на 14-то в International Open Standart.

Два златни медала спечелиха Марин Кючуков и Ивайла Мечева, които направиха своя дебют като двойка на Купа"Шумен". Те се класираха първи в категория младежи- латина и състезатели над 19 г.- латина.

Силно представяне  за изключително успешната малка двойка на клуба Валерий Койчев и Ивана Кирова -  1-во място  в категория Деца II La  и 2-ро място в ЮМВ La. Два сребърни медала за КСТ" Бургас 1975" спечелиха Кристиян Койчев и Летисия Пискова - 2- ро място в 9Е  и 2-ро място в Деца I La.

Добро представяне и за  Светомир Краев и Нели Кенолова на състезанието в Шумен. Те завоюваха бронзов медал във възрастова категория 9Е и се класираха на 5-то място  при Деца I. В Изгряващи зведи се представиха блестящо:  Жаклин Аведисян, Симона Гаджева, Симона Халкова и Магдалена.

 В началото  на месеца прекрасните Vasil Pavlov и Tanya Baltova се състезаваха в Koper - Slovenia, където завоюваха 3-то място от 85 двойки на Rising Stars.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега