Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Утре дават старт на осмото издание на "Образование без граници"

Утре дават старт на осмото издание на "Образование без граници"

От утре до 17 март в Националния дворец на културата ще се проведе осмото издание на международно изложение „Образование без граници”. Новото издание ще предложи на българската публика разнообразие от нови участници и държави, включително международни компании и институции, свързани с кариерното развитие.

От утре до 17 март в Националния дворец на културата ще се проведе осмото издание на международно изложение „Образование без граници”. Новото издание ще предложи на българската публика разнообразие от нови участници и държави, включително международни компании и институции, свързани с кариерното развитие.  

Един от основните акценти на „Образование без граници” е обучението в България, което е представено от български средни училища и от висши учебни заведения. Сред участниците ще намерите държавни и частни училища и университети, които ще се опитат да покажат достойнствата на българското образование сред останалите участници от четири континента.  

Специално за известния интернационален форум в столицата ни ще пристигнат представители на канадското посолство в Букурещ, което осъществява дипломатическа дейност и по отношение на България. Образователни експерти от тази страна ще представят пред родната публика условията за обучение, предлагани от канадските висши учебни заведения, както и специализираната държавна програма за мотивиране на чуждестранни кандидат-студенти да учат в Канада наречена Study in Canada.  

На „Образование без граници” ще участва прочутата организация ETS Global, която администрира стандартизираните тестове по английски език като TOEFL, TOEIC и GRE. ETS Global ще запознае със своята дейност и провежданите от нея специализирани тестове по английски език, които са врата към висококачественото образование в чужбина и българската аудитория. Освен по време на изложението, всички кандидати могат да разберат предимствата на TOEFL на презентацията „The TOEFL test – your passport to study anywhere” в събота от 14.00 ч.  

На 16 март (събота) ще се проведат няколко изключително интересни презентации: 12.00 ч. – „Старт в КАРИЕРАТА” – Агенция по заетостта 13.00 ч. – Обучение в ХОЛАНДИЯ – Маастрихтски университет 14.00 ч. – „The TOEFL test – your passport to study anywhere” – презентация на ETS Global 15.00 ч. – Презентация на Unilever Global Company 16.00 ч. – „Повече ОБРАЗОВАНИЕ, повече БИЗНЕС” – Изпълнителна Агенция за насърчаване на малките и средните предприятия   Чуждестранното присъствие определено ще привлече интереса на хиляди български младежи с огромно разнообразие и високорейтингови учебни институции.

Сред тях са Университетът на Венеция (едно от най-добрите италиански висши учебни заведения), световноизвестното бизнес училище IAE – Business School на френския университет University of Nice Sophia Antipolis, четири от най-добрите и успешни нидерландски университети през последните години - University of Twente, Maastricht University, Fontys International Business School Venlo и NHTV Breda University of Applied Sciences, които ще представят холандското висше обучение, един от най-международно ориентираните японски университети в лицето на Ritsumeikan Asia Pacific University. На изложението ще можете да видите групи университети от Холандия, Япония, Италия, Русия и Англия. Освен тях Националният дворец на културата ще събере представители от 19 различни държави. Списъкът с участниците включва известният Техническите университети на Вилнюс (Литва) и на Острава (един от трите най-големи университети в Република Чехия).

За първи път в България ще видим украински представители в лицето на Медицинския университет Максим Горки от Донецк, както и участници от далечния Султанат Оман – Caledonian College of Enginerring.   През месец март ще имаме възможността да се запознаем с няколко руски гиганта като Московский государственный университет имени М. В. Ломоносова, Московский государственный университет геодезии и картографии, Южный федеральный университет и Техническия университет от Волга.  

Изключително приятна и най-вече полезна изненада ще бъде кариерната част, която е насочена към младите хора. Водещи работодатели ще представят своите стажантски позиции, както и своите изисквания за работни позиции. Освен местни компании, ще видим международни такива, които дават огромни възможности за развитие. Сред участващите компании ще видим Avitech International Corporation, Unilever Global Company, Euroccor Rossel Group, Aurubis Bulgaria, VIVACOM, Aurubis Bulgaria, Mail.bg и др.  

Изложението ще се проведе в НДК, от 15 до 17 март, етаж 5! Входът е свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК! Тук ще намерите полезна информация и много изненади!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега