Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Училище на мечтите в Берковица с номинация за архитектурна награда

Училище на мечтите в Берковица с номинация за архитектурна награда

Да ти се прииска да се върнеш в клас!

През последните години тенденцията в реновациите на учебните заведения е към стимулиране на активността и креативността на децата и младежите, влагане на възможно най-много естествени материали и интелигентно подбрана декорация. За съжаление обаче все още не са много учебните заведения у нас, които успяват да постигнат иновативен и атрактивен дизайн, който можем да съотнесем към понятието "училище на бъдещето".

И все пак примерите са на лице. Едно от тези учебни заведения е 1 ОУ “Н. Й. Вапцаров”, Берковица. Центърът за природни науки и предприемачество към учебното заведение получи облик, достоен за корицата на лъскавите списания за архитектура, дизайн и интериор. Не е изненада, че учебното заведение получи номинация за Годишните награди за успехи в архитектурата - "WhATA Awards". Те се връчват от 2010 година.

"Центърът за природни науки и предприемачество посреща децата с люлки в коридорите, странни шкафове, добър графичен дизайн и удачен подбор на цветове и материали. Все неща, които да, възпитават много повече от елементарната PVC дограма и зле подбраните цветове и мебели в иначе масово ремонтираните български училища", посочват организаторите.

Учебното заведение е номинирано в Категория: Нормалност на годината за добър училищен ремонт. Другото школо, достойно за награда, е 138 СУ в София, номинирано за новите си кабинети по японски език, които не само се отличават с уют и практичност, но и отразяват културата на народа, чиято писменост и слово изучават децата.

Победителите ще бъдат избрани с онлайн гласуване, което ще продължи до 31-ви януари.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега