Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фотоизложба разказва историята на конкурса "Бургас и морето"

Фотоизложба разказва историята на конкурса "Бургас и морето"

Тази вечер ще бъде открита любопитна изложба, проследяваща историята на една от емблемите на Бургас - конкурса "Бургас и морето". Автор на експозицията е фотографът Митко Димитров. Събитието е посветено на 50-ата годишнина от първото издание на музикалния фестивал.

Тази вечер ще бъде открита любопитна изложба, проследяваща историята на една от емблемите на Бургас - конкурса "Бургас и морето". Автор на експозицията е фотографът Митко Димитров - един от най-ревностните почитатели на феста. Събитието е посветено на 50-ата годишнина от първото издание на "Бургас и морето".

Някога "Бургас и морето" беше известен под името "Песни за Бургас, морето и неговите трудови хора". Но както и да се изменят през годините названието, статутът и участниците му, бургаската публика остава вярна на своя фестивал, както и на мелодичните акценти и на любимите си български изпълнители. 

"Всяка снимка е не просто музикален документ, тя е оживяващ спомен, както за тези, които ще виждаме още дълго, така и за онези, които вече са в по-добрия свят. На сцената на бургаския Летен театър са се изявявали и ще продължават да се изявяват най-известните изпълнители на българска популярна музика и тя - неповторимата бургаска публика - ги е аплодирала и ще продължава да възнаграждава с овации онези, които й се раздават без остатък", сподели майсторът на фотообектива, превърнал документирането на популярната музикална хроника в нашия град в своя творческа мисия.

Изложбата ще бъде открита тази вечер, от 18 часа, в зала  "Георги Баев" на КЦ "Морско казино".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега