Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черни мебели, ретро графика и блясък в интериора тази есен/зима

Черни мебели, ретро графика и блясък в интериора тази есен/зима

Една от най-неочакваните "горещи комбинации" е зелено и пастелно розово.

Есента е в разгара си със своите капризни температурни амплитуди, сиви мъгли и изобилие от цветове в природата. По традиция преходните сезони са времето, когато запрятаме ръкави и се заемаме с основно почистване и разместване на дома. Днес сме Ви подготвили подборка от най-горещите модни тенденции в сферата на интериора през есента и зимата.

За втора поредна година интериорът през студените месеци е решен предимно в тъмни нюанси. Този път на преден план са т.нар. "пауново синьо", лилавото, богатото вишнево в плюш и охрата. Те се комбинират с неутралните кремаво бяло и пастел. Една от най-неочакваните "горещи комбинации" е зелено и пастелно розово.

Особено актуални ще бъдат и черните мебели. Те се комбинират в монохром с бяло или, ако желаете повече цвят, са платно за декорация с пастел и акценти в "бонбонени нюанси". Добрата новина е, че тези мебели могат да се впишат в почти всякакви комбинации. "Горещ" тренд е и черната кухня, която се завръща, за да направи кулинарните ни изяви една идея по-шик.

И тази година остават актуални металическите отблясъци в "топли" нюанси като злато и мед, които са акцент в по-семпли интериорни решения на контраст бяло-тъмно.

Една от горещите тенденции е т.нар. ретро графика - текстил, килими и аксесоари с графичен принт. Геометричните принтове с ретро излъчване се вплитат лесно в обзавеждането. Можете да ги използвате и като графичен елемент в акцентна стена, като аксесоар или да ги "уважите" като добавите спален комплект от естествени материали.

Тази есен мотивите са ориентирани към природата, гората и фермата. Тапетите са с големи принтове, декорациите са посветени на горските обитатели, а материите отново са естествени.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега