Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чудотворна икона на Света Богородица пристигна в Бургас

Чудотворна икона на Света Богородица пристигна в Бургас

Тя ще бъде изложена за поклонение до 20-ти август в храм "Свети Йоан Рилски".

Чудотворна икона на Божията Майка "Одигитрия Байталска" пристигна днес за първи път в Бургас. Тя ще бъде изложена за поклонение до 20-ти август в храм "Свети Йоан Рилски".

Оригиналът на чудотворната икона на Божията Майка "Одигитрия Байталска" се съхранява в манастира "Рождество на Света Богородица" в село Байтал, Одеска област, Украйна. Иконата бе тържествено посрещната от предстоятеля на църквата ставрофорен иконом Николай Димитров. Гостуването й в морския град е по повод храмовия празник на Свети Йоан Рилски - 19 август.

Чудотворната икона помага на страдащите, на семейства, които искат да имат деца, за връщане на синовете и дъщерите при семействата им и за успешно приключване на съдебни спорове. Тя е намерена близо до село Байтал, Одеска област през 2005 година, откъдето е и името й "Пътеводителка Баайталска". В този красив район в гората, около 1700 година се е намирал манастир, откъдето се предполага, че иконата е една от светините, които са били в древната обител. 

Според реставраторите, които са работили върху нея след откриването й, тя е на повече от 200 години. Иконата е помогнала на много хора досега. Известни са немалко чудеса, които са се случили след молитви на "Одигитрия Байталска" в различни градове като Киев, Одеса, Москва и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега