Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Юли идва с хладно време и валежи

Юли идва с хладно време и валежи

Юли идва с хладно време, но през третото десетдневие на месеца времето ще се задържи предимно слънчево. Очаква се средната месечна температура да бъде около нормата, която за равнините е между 21° и 25°, за високите полета – между 18° и 21°, а за планините – между 5° и 12°. Най-ниските температури ще бъдат между 12° и 17°, а най-високите – между 33° и 38°. Според прогнозата на НИМХ-БАН.

Юли идва с хладно време, но  през третото десетдневие на месеца времето ще се задържи предимно слънчево. Очаква се средната месечна температура да бъде около нормата, която за равнините е между 21° и 25°, за високите полета – между 18° и 21°, а за планините – между 5° и 12°. Най-ниските температури ще бъдат между 12° и 17°, а най-високите – между 33° и 38°. Според прогнозата на НИМХ-БАН.

Месечната сума на валежите ще бъде около нормата, която за по-голямата част от страната е между 40 и 60 л/кв.м, по Черноморието и долината на р. Струма – между 30 и 50 л/кв.м, а за планинските райони – от 60 до 120 л/кв.м.През първите няколко дни от юли времето ще е хладно. Облачността над страната ще е значителна и на много места ще има валежи, главно в часовете около и след обяд с гръмотевици.

През втората половина от първото десетдневие температури чувствително ще се повишат.Ще бъде предимно слънчево, в края на десетдневието с по-значителни увеличения на облачността, когато е възможно на места краткотрайно да превали. През второто десетдневие температурите ще бъдат около нормалните за периода. Ще преобладава слънчево време.

През повечето дни от третото десетдневие времето ще се задържи предимно слънчево. Около 21-и, 25-и и в края на месеца има вероятност за преминаване на бързи студени атмосферни фронтове, по които на места от запад на изток ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици и усилвания на вятъра. Около средата на десетдневието се очаква по-чувствително понижение на температуритe.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега