Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Японските барабанисти Yamato идват в Бургас с най-новото си шоу "Предизвикателството"

Японските барабанисти Yamato идват в Бургас с най-новото си шоу "Предизвикателството"

Спектакълът ще гостува в крайморския град на 17 ноември.

Прочутите по цял свят японски магьосници на барабаните, Yamato, се завръщат тази есен в България с най-новата си програма – "Предизвикателството". Турнето ще е в периода 13-18 ноември, като за първи път Бургас ще бъде една от спирките в програмата. Спектакълът ще гостува в крайморския град на 17 ноември.

За 25 години от създаването си трупата e гостувала на 54 държави по света с над 3500 спектакъла пред 6 милиона зрители. Ямато се гордеят, че са групата с най-голям брой международни представления сред всички японски изпълнители.

Шоуто им винаги е подчинено на концепция, която синхронизира звученето на тайко барабаните с ритъма на човешкото тяло и е обогатено със специфична звукова и светлинна хореография, както и с много емоция и фино чувство за хумор, което превръща зрителите в съучастници на групата. Талисманът на формацията е половинтонен тайко барабан, изработен от 500-годишно дърво, за който трупата твърди, че е свещен.

Формацията, идваща от красивата префектура Нара в Япония, винаги очарова с оригинален и иновативен подход към традиционните японски музикални ударни инструменти „уадайко“. Барабанистите живеят в селището Асука, известно като родното място на японската култура, но през по-голямата част от времето – между 6 и 10 месеца в годината – изнасят представления по целия свят.

След гигантското турне по случай 20-годишнината си, групата се преобразява, като в нея влизат млади вдъхновени и енергични музиканти, за които критиката и медиите отдавна твърдят, че създават „Музиката на тялото“, като правят не просто концерти с разтърсващо звучене, а истински театрални приключения, изпълнени с грация и заразителен хумор.

Билетите за спектаклите на японските барабанисти Ямато са налични онлайн на epaygo.bg, в мрежите на Easy Pay и Eventim.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега