Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

173-ма водачи бяха проверени за употреба на алкохол или наркотици при среднощна акция

173-ма водачи бяха проверени за употреба на алкохол или наркотици при среднощна акция

Мащабна специализирана операция за установяване на водачи, шофиращи след употреба на алкохол или наркотични вещества се проведе снощи.

Мащабна среднощна специализирана операция за установяване на водачи, шофиращи след употреба на алкохол или наркотични вещества или други, нарушаващи Закона за движението по пътищата, се проведе на територията на Бургаска област. Във фокуса на проверките бяха общините Созопол, Приморско и Царево.

Служители на Пътна полиция провериха общо 239 превозни средства и 287 лица за времето от 19:00 часа снощи до 4:00 часа тази сутрин. За употреба на алкохол бяха проверени 173 водачи, като са установени общо три случая за шофиране след употреба на алкохол с концентрация до 1,2 промила и два случая за шофиране след употреба на алкохол над 1,2 промила.

Общо са установени 59 случая за нарушаване разпоредбите на Закона за движение по пътищата, като в 30 от тях водачите са санкционирани с акт, а в 29 с фиш. По време на операцията са отнети шофьорските книжки на петима водачи и са свалени регистрационните табели на три МПС, собственост на нарушителите.

По линия на пътния контрол са образувани пет бързи полицейски производства за шофиране след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила / две в Приморско, 2 в Несебър и 1 в Средец/ и 6 бързи полицейски производства за шофиране след употреба на наркотични вещества / 2 в Приморско, 3 в Несебър и 1 в Созопол/.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега