Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

2 години затвор за бургазлия, ограбил възрастна жена

2 години затвор за бургазлия, ограбил възрастна жена

Наказание 2 години лишаване от свобода при строг затворнически режим ще търпи Андрей Бакалов, след като Окръжен съд – Бургас одобри сключеното между Окръжна прокуратура – Бургас и него споразумение за решаване на наказателното му дело.

Наказание 2години лишаване от свобода при строг затворнически режим ще търпи АндрейБакалов, след като Окръжен съд – Бургас одобри сключеното между Окръжнапрокуратура – Бургас и него споразумение за решаване на наказателното му дело.

Със споразумението той се признаваза виновен в това, че късно вечерта на 17 ноември 2008 година, в бургаския ж.к."Меденрудник" в гр. Бургас е отнел чужди вещи на обща стойност 182,25 лв. от владението на възрастна жена, употребявайки за това сила. Бакалов нанесъл на жената удари с крак по хълбока на ляв долен крайник и по лакътя на ляв горен крайник,  вследствие на което й причинил фрактура на ръката, представляваща трайно затруднение на движението за срок от около 3-5 месеца.

Целта на насилието била кражба. Осъденият взел от възрастната жена текстилна дамска чанта с фонокарта, ключове, чифточила, вълнен шал, дамски часовник и други вещи. Той е признат за виновен като непълнолетен, който е могъл да разбира свойствотои значението на деянията си и да ръководи постъпките си.

Пред Окръжен съд – Бургас Бакаловпризна вината си и заяви, че доброволно е подписал споразумението спрокуратурата и се отказва от разглеждане на наказателното дело срещу него пообщия ред. Той е възстановил изцяло щетите, причинени на пострадалата сдеянието.  

Окръжен съд – Бургас намери, чепредложеното от Окръжна прокуратура – Бургас споразумение не противоречи назакона и морала и го одобри. Актът му има последствията на влязла в силаприсъда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега