Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

24-годишен бургазлия се самоуби в "Меден рудник" /Обновена/

24-годишен бургазлия се самоуби в "Меден рудник" /Обновена/

24-годишен бургазлия се самоуби днес в ж.к. „Меден рудник“. Младият мъж се хвърлил от 6-тия етаж на блок номер 442 в бургаския квартал. В следствие на падането получил сериозни травми, заради които бил откаран в бургаската МБАЛ. След почти час и половина борба за живота му от страна на лекарите, бургазлията издъхнал, съобщи за PoligrafF.net говорителят на ОДМВР – Цветелина Рандева.

24-годишен бургазлия се самоуби днес в ж.к. „Меден рудник“.Младият мъж се хвърлил от 6-тия етаж на блок номер 442 в бургаския квартал. След падането Иван Дражев е откаран с фрактури по дясната ръка, дясната бедрена кост, фрактура на таза, контузия на белия дроб и ретро периториален хематом в МБАЛ-Бургас в критично състояние. След почти час и половина борба за живота му от страна налекарите, бургазлията издъхнал, съобщи за PoligrafF.net говорителят на ОДМВР – Цветелина Рандева.

При извършения оглед е констатирано, че левия прозорец на стълбищната площадка, разположена между 5 - 6 етаж на входа, е отворен, като вероятно младежът е скочил от там. По думите на Рандева, младежът бил с психичнизаболявания, които били един от факторите за трагичния инцидент. Попредварителна информация, причина за самоубийството е несподелената любов намладия мъж към 18-годишно момиче.

От пресцентъра на МВР обясниха, че мъжът е приет вособено тежко състояние. Спешният екип, поел пострадалия, направил всичко посилите си, но не успял да спаси живота на младия човек и около 14:15 тойиздъхнал.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега