Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

30 камери ще следят какво се случва в "Победа"

30 камери ще следят какво се случва в "Победа"

До края на тази година да бъдат сложени камери още в кварталите Крайморие, Акации и Сарафово.

30 камери ще следят какво се случва в бургаския квартал "Победа". 3 от тях ще бъдат за разпознаване на номерата на автомобилите. Монтирането на съоръженията е част от мерките за обезопасяване на града чрез разширяване на мрежата за видеонаблюдение.

До края на тази година да бъдат сложени камери още в кварталите Крайморие, Акации и Сарафово. В тези части на Бургас ще има по 10 стационарни и по 2 специализирани камери за следене и записване на регистрационните номера на автомобилите, влизащи и излизащи от града.

Що се отнася до най-големия комплекс - "Меден рудник", там камерите вече са близо 70. Устройствата за видеонаблюдение заснемат и предава всеки сигнал, свързан с вандализъм или хулиганство, кражби, пътно-транспортни произшествия, висока скорост в най-оживените и натоварени места - пешеходни пътеки, учебни заведения, обществени сгради и идентифицират издирваните автомобили при влизане или излизане от комплекса.

На трите входно-изходни точки на "Меден рудник" е монтирана специалната ANPR система, която служи за разпознаване на регистрационните табели на превозните средства. Това са бул. "Захари Стоянов" - входно-изходна точка за гр. Средец, на бул. "Ал. Г. Коджакафалията" - входно-изходна точка за с. Твърдица и на входа и изхода за кв. Горно Езерово.

Камерите, които са свързани помежду си с общ софтуер, директно предават информацията в градския Център за управление на трафика, който координира получените сигнали и при необходимост ги изпраща на компетентните органи. Това води до по-доброто взаимодействие на службите за сигурност и скъсява значително времето за реакция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега