Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

7 нови автобуса стават част от градския транспорт в Бургас

7 нови автобуса стават част от градския транспорт в Бургас

Закупуването им е с цел да се подобрят условията на пътуване до двата нови квартала на Бургас - "Черно море" и "Рудник".

7 чисто нови съчленени автобуса ще допълнят автопарка на общинския превозвач "Бургасбус". Те отново носят полската марка "Solaris", като общата им стойност е 4 868 327 лева. Закупуването им е с цел да се подобрят условията на пътуване до двата нови квартала на Бургас - "Черно море"  и "Рудник", информират от Общината.

Новите автобуси са с дизелови двигатели и отговарят на екологичния стандарт EURO 6 за по-чист въздух в града. Превозните средства са оборудвани с ниски подове, за да са максимално достъпни за всички граждани и посетители на Бургас.

Автобусите са оборудвани и с електронни табла за информация, видео наблюдение, GPS система и климатик. Имат 40 седящи места, а максималният брой пътници, който ще събират, е 130. Най-късно до Коледа новите автобуси ще тръгнат по улиците на града.

Тази поредна придобивка надгражда усилията на Община Бургас за модернизация на градския транспорт. От 2013 година до днес тя закупи и пусна в движение 67 нови автобуса, 22 нови тролейбуса, 6 нови микробуса, а сега и новите 7 солариса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега